روند افزایشی صادرات مرغ تا پایان سال
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی میزان صادرات مرغ را ۱۷ هزار و ۵۰۰ تن اعلام کرد.
محمد ابراهیم حسننژاد معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی درباره وضعیت صادرات محصولات پروتئینی، افزود: طبق برنامه هدفگذاری شده، قرار است در ۶ ماهه نخست امسال ۲۱ هزار تن گوشت مازاد مرغ صادر شود که تاکنون بخش عمده آن محقق شده است.
معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی اظهارکرد: تولید مرغ اجداد نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد افزایش یافت و از آذرماه نیاز کشور نسبت به جوجه یکروزه و تخممرغ نطفه دار برطرف مخواهد شد.
وی با اشاره به رشد ۲۱ درصدی گلههای مادری، تصریح کرد: طبق آمارها، تولید مرغ در واحدهای گوشتی ۲۴ درصد و تولید گوشت ۴۲ درصد رشد داشته است.
برنامه صادرات ۱۶۰ هزار تن تخممرغ تا پایان امسال
حسن نژاد شرایط تولید تخممرغ را نیز مطلوب دانست و گفت: طبق برنامهریزی امسال صادرات ۱۶۰ هزار تن تخممرغ در دستور کار قرار گرفت که بخشی از آن انجام شده است.
به گفته وی، سال گذشته ۱۴۰ هزار تن محصول تخممرغ به کشورهای هدف صادر شده بود.
حفظ دامهای مولد منجر به افزایش تولید گوشت قرمز داخلی میشود
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی حفظ دامهای مولد را مهمترین راهکار افزایش تولید گوشت کشور عنوان کرد و افزود: سال گذشته بیش از یک میلیون تن نهاده دامی مدت دار در اختیار دامداران قرار گرفت تا دامهای مولد راهی کشتارگاهها نشوند.
وی با بیان اینکه به طور حتم برای تولید گوشت ارزان باید سیستم گله داری و دامداری سنتی مورد توجه قرار بگیرد افزود: مجلس شورای اسلامی در قانون بودجه ردیفی تحت عنوان گوشت قرمز لحاظ کرد که درآمدهای مربوط به یک درصد از نهادهها به این بخش واریز و در زمینه دامداری روستایی و پرورش دامی هزینه شود.
نظر شما