آرامش به بازار مرغ باز می گردد

عضو هیأت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کشور گفت: طی هفته پیش شاهد مشکلاتی در بازار مرغ بودیم که یکی دو روز اخیر بهتر شد و با توجه به جوجه‌ریزی انجام شده و روانه تولیدات به بازار انتظار داریم التهاب بازار کمتر شده و جوجه‌ریزی خوب نیز می‌تواند تعادلی بین عرضه و تقاضا برقرار کند.

آرامش به بازار مرغ باز می گردد

عطاءالله حسن‌زاده عضو هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کشور در ساری درباره وضعیت بازار مرغ اظهار کرد: طی هفته پیش شاهد مشکلاتی در بازار مرغ بودیم که یکی دو روز اخیر شرایط بهتر شد و باتوجه به جوجه‌ریزی انجام شده و روانه تولیدات به بازار انتظار داریم ،التهاب بازار کمتر شود.

وی گفت: وضعیت جوجه‌ریزی در ماه‌های فروردین و اردیبهشت هم مطلوب بوده که می‌تواند تعادلی بین عرضه و تقاضا برقرار کند.

جوجه‌ریزی به میزان کافی انجام شد

عضو هیأت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کشور با اشاره به اینکه تولید مرغ به اندازه کافی است و جوجه‌ریزی هم انجام شد، تصریح کرد: بخشی از مشکلات مربوط به بالا رفتن هزینه تولید و گران شدن تولید و بخشی هم مربوط به عرضه و تقاضا است، بالاخره بازار شرایط خاص خود را دارد  و البته اینها التهاب بازار را بالا برد.

حسن‌زاده با اعلام اینکه ما هم نگران وضعیت بودیم سعی شد با جوجه‌ریزی التهاب کمتر شود، اظهار کرد: مرغ به میزان کافی موجود است و دلیل مشکلاتی که امروز در استان شاهد هستیم این است مازندران تامین کننده، مرغ تهران است و قطعا خریداران مرغ در تهران اثرگذار هستند.

وی با اشاره به اینکه تا قبل سال جدید از ۱۵ آبان تا ۱۵ بهمن دست‌کم با میانگین ۵ تا ۷هزار تومان پایین‌تر از هزینه تولید مرغ به بازار عرضه می‌شد که این مسأله منجر به متضرر شدن تولیدکننده می‌شد، تصریح کرد: وقتی تولید آسیب دید، قطعا اثر خود را بر بازار داشت ولی تلاش ما این بود که بتوانیم دور از شرایط التهاب بازار را پیش ببریم.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران به به جوجه‌ریزی ۱۰۵ میلیون قطعه‌ای در فروردین و ۱۱۵ میلیونی در اردیبهشت ماه در کشور اشاره کرد و افزود: در استان هم نزدیک به ۱۳ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در فروردین و بالای ۱۳ میلیون قطعه در اردیبهشت انجام شده که به‌تدریج مرغ به بازار می‌آید تا التهاب بازار کمتر شود.

نگرانی از افزایش قیمت جوجه و تأثیر آن بر بازار

حسن‌زاده بیان کرد: با وجود اینکه قیمت جوجه بالا است اما تقاضا هم وجود دارد، قیمت جوجه به بالای ۲۷هزار تومان رسیده که هزینه سنگینی بر قیمت تمام شده خواهد داشت.

وی با انتقاد از نبود کیفیت لازم در بحث جوجه و نهاده‌ها، یادآور شد: همه اینها دست به دست هم داد و موجب طولانی شدن زمان پرورش و در نتیجه افزایش هزینه‌های تولید شده است.

دلیل نایاب شدن مرغ تولیدکنندگان نیستند

مدیرعامل مرغداران مازندان گفت: اینکه مرغداران جلوی عرضه مرغ را به بازار می‌گیرند کاملا نادرست است چون تولیدکننده بلافاصله باید نسبت به تخلیه مرغ به بازار اقدام کند؛ در غیر این صورت خسارت‌ها قابل جبران نخواهد بود.

منبع: فارس
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار
اخبار
پیشنهاد سردبیر