رهبر انقلاب: ایستادگی مردم غزه، آمریکا و اسرائیل را عاجز کرد
به مناسبت سالگرد قیام ۱۹ دی، هزاران نفر از اقشار مختلف مردم قم با حضرت آیتالله خامنهای دیدار کردند.
به مناسبت سالگرد قیام ۱۹ دی قم در سال ۱۳۵۶ در حمایت از حضرت امام خمینی(ره) علیه رژیم پهلوی، امروز - سهشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۲ - هزاران نفر از اقشار مختلف مردم این شهر با حضور در حسینیه امام خمینی تهران، با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی» در حسینیه امام خمینی(ره)
اثر جدید «حسن روحالامین» از ریحانه سلطانینژاد دخترک ۱۸ ماههای که همراه با مادر و ۶ نفر دیگر از اعضای خانوادهاش در حادثه تروریستی مسیر گلزار شهدای کرمان به شهادت رسید.
این اثر امروز در جریان دیدار مردم قم با رهبر انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی نصب شده است.
گزیده بیانات رهبر انقلاب در این دیدار را در ادامه بخوانید:
قدرت نقش آفرینی مردم را فراموش نکنیم/ امروز ایستادگی مردم غزه امریکا و رژیم صهیونیستی را عاجز کرده/ حضور مردم قم در نوزده دی سرآغاز جریان سرنگونی رژیم وابسته مستکبر ظالم شد
قدرت نقشآفرینی مردم در حوادث بزرگ را ما نباید فراموش کنیم. این را در زندگی خودمان تجربه کردیم، هم خودمان باید فراموش نکنیم، هم این تجربه را به دیگران منعکس کنیم.
امروز غزه را ملاحظه کنید. نقشآفرینی حضور مردم و ایستادگی مردم در یک حادثهی عظیم، یعنی یک گروه کوچک، یک مردم محدود، مثلاً دو میلیون جمعیت منباب مثال در یک وجب زمین، امریکای با آن عظمت را و رژیم صهیونیستی آویزان به امریکا را عاجز کرده. قدرت حضور مردم یعنی این.
حادثه قم یک حادثهای است به مراتب از این بالاتر. چرا؟ برای خاطر اینکه در روز نوزدهم دی مردم قم آمدند در خیابان، شهید هم دادند، کتک هم خوردند، عدهای هم زندان رفتند، اما سرآغاز یک جریانی شدند که آن جریان توانست یک رژیم وابستهی مستکبر ظالم مسلّط بر این کشور را در طول مدت حدود یک سال سرنگون کند.
رهبر انقلاب: امام به مردم یاد داد برای رسیدن به نتایج مطلوب باید در میدان حضور داشته باشند/ امام به جای نشست و برخاست با احزاب و گروهها، با مردم بود
این را امام یاد داد به ما. نشان داد به مردم، یاد داد به مردم، که حضور آنها در صحنه معجزه آفرین است.
امام سال ۴۱ و ۴۲ با عمل، با حرف، با منطق، با استدلال این را به همهی ملت ایران نشان داد.
فهماند به آنها که اگر میخواهند پیش بروند، اگر میخواهند به نتایجی که مطلوب آنهاست برسند باید در میدان حضور داشته باشند. عقب کشیدن، به این و آن اتکا کردن، کنج عزلت گزیدن، این فایده ندارد، باید بیایند وسط میدان. خودش هم آمد وسط میدان.
امام به جای نشست و برخاست کردن با احزاب و گروهها و جریانهای سیاسی و شخصیتهای سیاسی معروف پرمدعا که بودند در آن زمان، به جای نشستن با آنها، آمد با مردم نشست.
توده مردم همهکارهاند / تأکید امیرالمؤمنین علیه السلام بر تکیه به عامه مردم است نه نورچشمیها
امیرالمؤمنین (علیه السلام) در فرمان به مالک اشتر فرمود: «و إنما عمادالدین و جماع المسلمین و عُدّة للأعداء، العامّة من الأمّة». عمادالدین یعنی تکیهگاه دین.
امیرالمومنین به ملّت خودش میفرماید، خطاب به ما هم هست. خیلی خب. جامعهی اسلامی هستید، تکیهگاه اسلامتان امتاند بدنهی مردماند.
والعدّة الاعداء.
این ذخیرهی در مقابل دشمن اینها کی هستند، العامة من الامة. یعنی تودهی مردم. من یک وقتی یک تکههایی از نامه را مطرح کردم برای مسئولان چند سال قبل از این. که آنجا حضرت مقایسه میکند بین خاصه و عامه. خاصه یعنی نورچشمیها. عامه یعنی تودهی مردم. بیانات عجیبی دربارهی خاصه ذکر میکند بیانات عجیبی دربارهی عامه تودهی مردم ذکر میکند.
تکیه حضرت به این است که به تودهی مردم تکیه کنید. به تودهی مردم. وقتی یک رئیسجمهوری با تودهی مردم انس میگیرد حرف میزند کار میکند بین آنها، میرود در دل مردم یک عدهای از آنجا بلند میشود میگویند این پوپولیسم است. اهانت میکنند. نه، این مردمداری است. این نشان گرفتن نقطهی اصلی است. تودهی مردم همهکارهاند.
روایت رهبر انقلاب از تلاش امریکاییها برای توجیه چهره رژیم وابسته و کودتایی پهلوی
آن رژیمی که در ۲۲ بهمن بهدست مردم ایران ازاله شد و از این خاک پاک، از این کشور خدایی بیرون رانده شد، یک رژیم وابسته و کودتایی بود.
یک عدهای امروز نمیخواهند این را بعد از چهل سال باور کنند. امریکاییها و دور و بریهای امریکاییها و وابستگان به امریکاییها هم با سادهدلی تمام، عجیب است، سیاستمدارند، دیپلماتند اما در این قضیه نهایت سادهاندیشی را دارند به کار میبرند. با محاسبهی غلط، دارند دوباره توجیه میکنند چهرهی رژیمی را که چهل سال قبل، ۴۵ سال قبل با لگد مردم از این کشور رانده شده، بیرون افتاده شده.
سیاست راهبردی امام آوردن مردم به صحنه، سیاست راهبردی دشمن خارج کردن مردم از صحنه. شرکت نکردن در انتخابات همان سیاست راهبردی دشمن است.
حضور مردم ایران در صحنه عامل قدرت و پیشرفت ماست / دشمن میخواهد حضور در انتخابات را بیفایده نشان دهد
علت پیشرفت و عزتیابی و مطرحشدن ایران به عنوان یک قدرت شاخص در این منطقه، علت پیداشدن این همه عمق راهبردی برای کشور، این نیروهای مقاومت در سراسر منطقه، عمق راهبردی نظام جمهوری اسلامیاند؛ علت همهی اینها حضور مردم ایران در صحنه است.
آنجایی که توانستهاند مانع از حضور مردم در صحنه بشوند، دشمن پیروز شده. در خیلی از بخشهای اقتصادی همین جور است. ما سیاستهای اصل ۴۴ را ابلاغ کردیم به فلان دولت، مدام سفارش کردیم. چند مورد کردند، از چند مورد نصفش فاسد از آب درآمد. مشکل اقتصادی این جوری درست میشود دیگر.
یکی از کارهایشان برای خارج کردن مردم از صحنه مأیوس کردن از آینده است. شما ببینید چقدر در این رسانههای وابستهی به دشمن مردم را از آینده مأیوس میکنند. حضور در فعالیتهای سیاسی چه فایده دارد؟ حضور در انتخابات چه فایده دارد؟ این را ترویج میکنند، رویش کار میکنند. به رخ کشیدن کمبودها و سختیها در امور اقتصادی. خب بله ضعفهای گوناگونی بوده، ادامه پیدا کرده، وجود دارد.
درحالیکه اگر در یک موردی دقت بشود، تحقیق بشود بیشتر این ضعفهای اقتصادی هم به خاطر عدم حضور مردم است.
حضور مردم در سالگرد شهادت شهید سلیمانی نشانگر آمادگی مردم است / اصرار داریم عوامل واقعی فاجعه کرمان را پیدا و سرکوب کنیم
مسئولان حکومتی باید بدانند مردم آمادهاند، وظیفهی آنها سنگین است.
مردم آمادهاند. دلیلش چیست؟ دلیلش همین اجتماع عظیم مردم در سال چهارم شهادت سلیمانی است. این یکی از ادلّهاش است. حضور مردم در بیست و دوم بهمنها. حضور مردم در جمعهی آخر ماه رمضانها. حضور مردم در نهم دیها. حضور مردم در ایاماللّه گوناگون.
و حالا حضور مردم در سالگرد شهادت شهید سلیمانی. مردم راه میافتد از راههای دور میروند مزارش را زیارت کنند این اتفاق فاجعهبار اندوهبار هم میافتد باز فردا مردم اجتماعشان با همان شدّت با همان قدرت با همان انگیزه ادامه دارد. پس مردم آمادهاند. ما هستیم باید سازماندهی کنیم باید کمک کنیم؛ باید راه را باز کنیم باید زمینهسازی کنیم.
در این قضیه اندوهبار و فاجعهبار که در کرمان اتفاق افتاد که خب ملّت را مصیبتزده کرد ما اصرار نداریم این و آن را متهم کنیم. اما اصرار داریم که عوامل واقعی و پشت پردهی این حادثه را پیدا کنیم و آنها را سرکوب کنیم.
در بسیاری از مشکلات امنیتی مردم به کمک دستگاههای امنیتی آمدند/ خیلی از کارها شبیه فاجعه کرمان میخواستند بکنند اما خنثی میشود/ هر کس مخاطبی دارد باید حضور مردم در صحنه را ترویج کند
خیلی از مشکلات امنیتی را مردم به کمک دستگاههای امنیتی آمدند و مشکل را برطرف کردند.
خیلی از کارها میخواستند بکنند شبیه همین فاجعهای که در کرمان ایجاد کردند. مردم ملتفت شدند توجه کردند، دستگاهها متوجه شدند پیشگیری کردند. شاید بشود گفت دهها برابر آن چه که اتفاق میافتد دشمن میخواهد انجام بدهد و خنثی میشود. خیلیهایش به کمک مردم است.
حضور مردم در صحنه؛ این باید ترویج بشود. هر کسی صدایی دارد هر کسی زبان گویایی دارد؛ هر کسی مخاطبی دارد، هر کسی میتواند اثر بگذارد باید روی این زمینه کار کند. وتواصوابالحق. این حق است. تواصی به حق وظیفهی همه است.
نظر شما