گزارش تیترکوتاه از روز چهارم بررسی صلاحیت کابینه دولت چهاردهم؛
موافقان و مخالفان وزیر پیشنهادی کشور چه گفتند؟
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در چهارمین روز از بررسی صلاحیت کابینه پیشنهادی دولت چهاردهم، به بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری پرداختند که جزییات آن را می توانید در این گزارش مرور کنید.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی که صبح شنبه - ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ خط مشی و اصول کلی دولت چهاردهم را بررسی کرده بودند، در جلسه نوبت عصر دوشنبه -۲۹ مرداد ۱۴۰۳ به بررسی صلاحیت سید محمد اتابک، وزیر پیشنهادی صنعت، معدت و تجارت پرداختند.
در ابتدای جلسه، زهرا سعیدی مبارکه سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ضمن قرائت گزارش کمیسیون، از موافقت این کمیسیون با وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت خبر داد.
مخالفان وزیر پیشنهادی صمت
سابقه حضور اتابک در وزارت صمت صفر یا اندک است
احد آزادیخواه نماینده مردم ملایر در جریان بررسی برنامه و صلاحیت محمد اتابک وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت در اظهاراتی به عنوان مخالف گفت: سابقه حضور آقای اتابک در وزارت صمت یا صفر است یا اندک؛ البته اگر هم صفر باشد دلیل نمیشود که ایشان برای این وزارتخانه معرفی نشوند؛ اما آنچه که مهم است این است که مواظب مسائلی که مطرح کردم، باشند. دعا میکنیم شما مرد میدان باشید و گرههای کور را از مسیر صنعتگران باز کنید.
اتابک را به هیچ وجه کارشناس حوزه سیاستهای صنعتی نمیشناسم
روح الله ایزدخواه نماینده مردم تهران در جریان بررسی برنامه و صلاحیت وزیر پیشنهادی صنعت معدن و تجارت در اظهاراتی به عنوان مخالف گفت: آقای اتابک را به هیچ وجه کارشناس حوزه سیاستهای صنعتی نمیشناسم؛ چرا که ایشان یک روز در وزارتخانه و سازمانهای صمت استانی نیز حضور نداشتند و در حوزه تجارت هم که یکی از چالشهای جدی امروز صنعت و معدن کشور است، سابقهای ندارد بلکه صرفاً در بخش سیمان سابقه بنگاهداری داشته است.
اتابک با وزات صمت آشنا نیست
سید میثم ظهوریان نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت گفت: در بین وزرایی که برنامه ارائه دادند ضعیفترین برنامه برای آقای اتابک است. برنامههای ایشان فاقد هرگونه اولویت است. حمایت از بنگاههای کوچک، متوسط و بزرگ مقیاس در برنامههای ایشان است. ایجاد واحدهای جدید و دیگر واحدها در برنامههای ایشان هستند، اما منابع محدود هستند و باید اولویت داشت. این موضوع ما را یاد وزیر صمتی میاندازد که چندین همت از بانک مرکزی گرفت تا به خودروسازان کمک کند. از وزرا انتظار داریم لایحه میانیتر و عملیاتیتر معرفی کنند.
اتابک فهم بازرگانی ندارد
مصطفی طاهری، نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی در جریان جلسه علنی امروز مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی صمت گفت: آقای اتابک فهم از مسائل مطرح شده در کمیسیون را نداشت. آقای اتابک درباره تفکیک وزارت صمت و بازرگانی گفت هرچه مجلس بگوید را اجرا میکنیم. ایشان گفتند چارت فعلی را قبول نداریم، اما راهحلی هم برای این موضوع نداشتند. در حوزه تجارت و بازرگانی نیز مانند تخصیص ارز و واردات صادرات اولویت بندی از جناب اتابک ندیدم. در مورد سامانه تجارت و تقویت آن نیز چیزی از ایشان ندیدم.
موافقان وزیر پیشنهادی صمت
اتابک میتواند نقش تحولی در عرصه خودرو، فولاد و مس ایفا کند
جلیل مختار نماینده آبادان در مجلس در جلسه علنی نوبت عصر امروز (دوشنبه) به عنوان موافق سید محمد اتابک وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت گفت: مبارزه با بحرانهای وزرات صمت از عهده هر کسی برنمیآید؛ وزرات صمت به مدیر و فرمانده کاردان نیاز دارد که اتابک نشان داده مدیر شایستهای برای این مسئولیت است.
اتابک عالمی است که خوب فکر و عمل میکند
مصطفی مطورزاده نماینده خرمشهر در مجلس در جلسه علنی نوبت عصر امروز (دوشنبه) به عنوان موافق سیدمحمد اتابک وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت گفت: ملت ایران آقای پزشکیان شخصیتی اندیشمند، شجاع، مومن و پیرو امیرالمومنین را به عنوان رئیسجمهوری انتخاب کردند؛ او نیز به وعدهاش در معرفی کابینه عمل کرد و از همه گرایشها و سلایق بهره گرفت. آقای اتابک محصول دیوان سالاری پیچیده اداری ما نیست بلکه عالمی است که خوب فکر و عمل میکند.
اتابک نیرویی کاربلد است
عبدالحکیم آق ارکاکلی نماینده مردم گنبدکاووس در جریان بررسی برنامه و صلاحیت وزیر پیشنهادی صنعت معدن و تجارت در اظهاراتی به عنوان موافق گفت: امروز به حق زمان وفاق ملی است، اما دنیا بداند که نه نفسهای ایران به تلاطم افتاده است و نه کشتی ایران بدون سکاندار است و با تدبیر رهبری هوشمند و فرزانه و همدلی قوای سه گانه و تمام رجل سیاسی و نمایندگان ملت و مردم عزیز ایران قویتر از هر زمانی در مسیر خدمت و سرافرازی قرار خواهد گرفت. مهندس اتابک به عنوان یک نیروی کاربلد، توانمند و مسلط بر وضعیت فعلی کشور در حوزه صمت میتواند وارد این وزارتخانه شود.
آیا عزیزی که از دانشگاه میشیگان فوق لیسانس فناوری صنعتی گرفته متوجه نمیشود صنعت چیست؟
مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم در موافقت با وزیر پیشنهادی صنعت معدن و تجارت با انتقاد از طرح ادعایی از سوی مخالفان وزیر پیشنهادی مبنی بر اینکه او هیچ آشنایی با صنعت ندارد، گفت: کسی که به خاطر تولید و خودکفایی فولاد که پایه صنایع است در لیست تحریمها قرار میگیرند آیا از موضوع سر در نمیآورند؟ مشکل ما این است که دشمنان ما نخبگان ما را خوب شناختند اما خود ما آنها را نشناختیم؛ دشمنان تحریم میکنند اما ما میگوییم که ناتوان هستند. اگر قرار است مخالفان ما توانمندی یا ناتوانی وزارتخانه چند تخصصی اظهار نظر کنند آیا خودشان در آن ابعاد تسلط لازم را دارند؟
نمایندگان مجلس شورای اسلامی که صبح شنبه - ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ خط مشی و اصول کلی دولت چهاردهم را بررسی کرده بودند، در جلسه نوبت صبح امروز سه شنبه-۳۰مرداد ۱۴۰۳ به بررسی صلاحیت حسین سیمایی صراف، وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری پرداختند.
در ابتدای این جلسه، احسان عظیمی راد ضمن قرائت گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری از موافقت این کمیسیون با برنامههای حسین سیمایی صراف خبر داد.
مخالفان وزیر پیشنهادی علوم
«سیماییصراف» برنامه عملیاتی برای اجرای برنامه هفتم ارائه نکرده است
علیرضا عباسی گفت که وزیر پیشنهادی در برنامههای خود و اسناد بالادستی به برنامه هفتم اشارات زیادی داشته منتها اینقدر موارد زیاد است که انگار اولویت و برنامه مشخصی ندارد؛ ایشان چند مورد را مشخصا اعلام کنند که چگونه میخواهند آنها را عملیاتی کنند؟
برنامههای ارائه شده از سوی وزیر پیشنهادی علوم کلی است
عبدالحسین همتی سراپرده با تاکید بر اینکه نگرانی من درباره برنامههای وزیر پیشنهادی است، افزود: برنامههای ارائه شده از سوی ایشان کلی است و سنجش پذیر نیست و زمانبندی هم ندارد؛ همچنین در این برنامه یک سری از موارد اعم از عدالت آموزشی در برخورداری از آموزش عالی مغفول مانده است که امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد. درباره تسهیل ازدواج دانشجویان و خوابگاههای متاهلی نیز برنامه خاصی مشاهده نشده است.
باید در رایمان به اعضای پیشنهادی کابینه دقت کنیم
محمد سراج با اشاره به ۱۲ شاخص اعلام شده از سوی رهبر انقلاب برای اعضای کابینه دولت چهاردهم گفت: فرمایش رهبر انقلاب نباید زمین بماند و ما باید در رایمان دقت کنیم.
***
موافقان وزیر پیشنهادی علوم
وزیر پیشنهادی علوم در مسائل جناحی غرق نشد
سید مسعود خاتمی با بیان اینکه یکی از غفلتها در حوزه مرجعیت علمی، حوزه علوم انسانی است که میتواند در فعالسازی حوزه نقش موثری داشته باشد و خوشبختانه این قوت و توان در آثار دکتر سیمایی موجود است، افزود: در مورد شرایط عمومی و شخصی، ایشان اعتقاد و التزام به نظام را با حضور در جنگ و کسب مدال جانبازی اثبات نموده است. در پایبندی به صداقت و پاکدستی به شهادت همه همکاران، ویژگی ایشان محرز است. داشتن نگاه ملی و غرق نشدن در مسائل جناحی در مناصب و مسئولیتهای مختلف در دولت دوازدهم و سیزدهم برای ایشان اثبات شده است.
وزیر پیشنهادی علوم از ویژگیهای منحصر به فردی برخوردار است
حجتالاسلام سید محمد موحد با تاکید بر اینکه همیشه انتخاب وزیر علوم در ادوار مختلف از طرف دولت و مجلس دارای اهمیت خاصی بوده است، گفت: وزیر علوم پیشنهادی از ویژگیهای منحصر به فردی در بعضی از ابعاد برخوردار است؛ تحصیلات حوزوی، دانشگاهی و سوابق اجرایی از این موارد است.
«سیماییصراف» مورد اقبال چهرههای دانشگاهی قرار گرفته است
احمد مرادی وزیر پیشنهادی علوم را از جمله نقاط قوت کابینه پزشکیان برشمرد و گفت: وزارت علوم به فردی دلسوز و با انگیزه و شجاع نیاز دارد که آقای سیمایی صراف این ویژگیها را دارد او دارای برنامهای جامع، اثرگذار و منطبق با برنامه هفتم بوده که مورد اقبال چهرههای دانشگاهی و شخصیتهای علمی و خدوم و اکثریت نمایندگان قرار گرفته است.
وزیر پیشنهادی علوم مصداق دولت وفاق ملی است
محمد بهرامی سیف آباد با بیان اینکه نماد عینی سیاست وفاق ملی انتخاب جناب دکتر سیمایی هست، افزود: ایشان دبیر دو دولت با دو رئیسجمهوری متفاوت با نگاه سیاسی متفاوت بوده است. عزیزان، من اینجا میخواهم از آقای دکتر حمایت کنم چون از بدنه دانشگاه هستند. امروز ضعفهایی در بحث مدیریت دانشگاه از صدر تا پایین وجود دارد. خیلی از همکاران ما صرفا علمی هستند و بعضیها صرفا اجرایی هستند. این یکی از ضعفهایی هست که در مدیریت ما وجود دارد.
لازم به ذکر است که رای گیری برای وزرای پیشنهادی بعد از اتمام بررسی صلاحیت ۱۹ وزیر پیشنهادی در مجلس انجام میشود که احتمالا چهارشنبه ۳۱ مرداد خواهد بود.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از موافقت این کمیسیون با وزیر پیشنهادی کشور خبر داد.
عبدالجلال ایری، سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در نوبت صبح جلسه علنی امروز سهشنبه و در جریان بررسی صلاحیت اسکندر مومنی، وزیر پیشنهادی کشور گزارش این کمیسیون را قرائت کرد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از موافقت این کمیسیون با وزیر پیشنهادی کشور خبر داد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی که صبح شنبه - ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ خط مشی و اصول کلی دولت چهاردهم را بررسی کرده بودند، در جلسه نوبت صبح امروز سه شنبه-۳۰ مرداد ۱۴۰۳ به بررسی صلاحیت اسکندر مؤمنی، وزیر پیشنهادی کشور پرداختند.
در ابتدای این جلسه، ولی الله بیاتی ضمن قرائت گزارش کمیسیون شوراها و امور داخلی درباره وزیر پیشنهادی کشور از موافقت این کمیسیون با برنامههای اسکندر مؤمنی خبر داد.
همچنین ابراهیم رضایی از نظر مساعد کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با وزیر پیشنهادی کشور خبر داد.
از طرف کمیسیون عمران، نیز عبدالجلال ایری با قرائت گزارش کمیسیون متبوع خود، از موافقت با پیشنهاد تصدی اسکندر مؤمنی برای پست وزارت کشور خبر داد.
مخالفان وزیر پیشنهادی کشور
«مومنی» به حوزه معیشتی کارکنان وزارت کشور توجه کند
مصطفی پوردهقان از وزیر پیشنهادی کشور خواست که در حوزههای اجتماعی و در مواجهه با تنشها و ناهنجاریها با استفاده از رویکردهای فرهنگی و اجتماعی برخورد کرده و همچنین به مسائل معیشتی کارکنان وزارت کشور توجه داشته باشند.
وی با تاکید بر لزوم حل مشکلات معیشتی در وزارت کشور و در بین فرمانداران و بخشداران گفت: با عینک سیاسی به استانها نگاه نکنید. استانداران و فرمانداران را براساس دانششان انتخاب کنید.
«مومنی» در انتخاب استانداران و فرمانداران دقت کند
حمیدرضا گودرزی با اشاره به تجربه خود در وزارت کشور گفت: وزارت کشور وزارت گستردهای است که تمامی نظم و انضباط داخل کشور به این وزارتخانه برمیگردد. درخواست ما این است که در انتخاب استانداران، فرمانداران، بخشداران و دهیاران و همچنین در سازمان شهرداری و دهیاریها دقت فراوان کنیم.
موافقان وزیر پیشنهادی کشور
کارنامه مومنی مثبت است
عباس صوفی با بیان اینکه کارنامه مومنی مثبت است، افزود: وقتی که در سالهای دهه ۸۰ یعنی قریب به ۲۰ سال پیش سالانه ۲۸ هزار تلفات جادهای داشتیم ایشان برنامهای را اجرا کرد که این تلفات تا ۱۶ هزار نفر کاهش پیدا کرد. این یعنی در عملکرد موفق کارنامه سردار مؤمنی دو نکته دارد اول اینکه این فرد برای جان انسانها اهمیت قائل است و در چنین شرایطی دلیل ندارد ما دنبال افرادی برویم که کارنامه درستی ندارند، دوم اینکه به هر حال ایشان آدم موفقی است که در هر سمتی قرار گرفته موفق عمل کرده است.
رئیسجمهور بهترین گزینه را برای وزارت کشور معرفی کرد
محمد میرزایی با بیان اینکه بررسی شخصیت و برنامههای دکتر مومنی بیانگر آن است که رئیسجمهوری محترم بهترین گزینه را برای وزارت کشور انتخاب کردهاند، تصریح کرد: وظیفه نمایندگان محترم است که با رای بسیار بالا از این انتخاب حمایت کنند تا انشاءالله ایشان با قدرت مسئول مدیریت و رهبری امور سیاست داخلی کشور شود. تلفیق رویکردهای سیاسی، امنیتی و اجتماعی و عمرانی تجربه و شخصیت دکتر مؤمنی بر اساس کار ویژههای وزارت کشور که به بحثها و موضوعات سیاسی اجتماعی امنیتی به عنوان میپردازد بیانگر تلفیق نگاه سیاسی و عمرانی و امنیتی با رویکرد اجتماعی است.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از تایید صلاحیت وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از سوی اعضای این کمیسیون خبر داد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی که صبح شنبه - ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ خط مشی و اصول کلی دولت چهاردهم را بررسی کرده بودند، در جلسه نوبت عصر امروز سه شنبه-۳۰ مرداد ۱۴۰۳ به بررسی صلاحیت سیدرضا صالحی امیری، وزیر پیشنهادی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری پرداختند.
در ابتدای این جلسه، احمد راستینه در جریان بررسی برنامه و صلاحیت وزیر پیشنهادی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گزارش کمیسیون فرهنگی را به عنوان یکی از کمیسیونهای اصلی وزارتخانه مذکور قرائت کرد و گفت که این کمیسیون باپیشنهاد تصدی سیدرضا صالحی امیری برای پست وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری موافقت نکرد.
از طرف دیگر، زهرا سعیدی مبارکه سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن از تایید صلاحیت وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از سوی اعضای این کمیسیون خبر داد.
مخالفان وزیر پیشنهادی میراث
حجتالاسلام اسماعیل سیاوشی با بیان اینکه وزیر پیشنهادی گردشگری برنامه مشخصی در حوزه عشایر و استفاده از ظرفیت گردشگری و صنایع دستی ندارد، گفت: ما میخواهیم امانت حاصل از خون شهدا را به وزرا بدهیم و قطعا باید صلاحیت افراد را مشخص کرده و به کسانی رای بدهیم که برنامه عملیاتی دارند.
علی خضریان گفت که صالحی امیری وزیر پیشنهادی گردشگری براساس فعالیتهایش در زمان فتنه ۸۸ پرونده دارد و حتی محکوم شده اما به دلایلی حکم او اجرا نشده است و باید دستگاههای امنیتی پاسخ دهند.
روح الله نجابت با اشاره به اینکه سوالات تخصصی که از آقای صالحی امیری در کمیسیون امنیت ملی پرسیدم پاسخی برای آن نگرفتمف افزود: ایشان صادقانه گفتند کمتر از یک هفته است که راهی این وزارتخانه شدهام و خیلی اطلاعی ندارم. برای میراث فرهنگی و به کار گیری ظرفیتهای مردمی برای احیا میراث فرهنگی و... سوالاتی از ایشان پرسیدم و پاسخی نگرفتم.
ابراهیم رضایی با طرح این پرسش که «چگونه به کسی که در انتخابات ۸۸ جلوی رای ۸۵ میلیون ایرانی ایستاد، رای بدهیم؟» ادامه داد: فتنهگران به خاطر لطمهای که اینها در سال ۸۸ به کشور وارد کردند اولاً ساختارهای این کشور را زیر سوال بردند، شورای نگهبان، دستگاه قضایی، مجلس و بخشهای مختلفی را زیر سوال بردند و جلوی رای مردم و جلوی مشارکت ۸۵ میلیونی مردم و جلوی ۴۰ میلیون ایرانی که در انتخابات شرکت کردند ایستادند. اینها گناه نابخشودنی است. چطور ما باید به کسی که جلوی رای ۸۵ میلیون ایرانی ایستاد، اعتماد کنیم و مسئولیت مهم وزارتخانه را به او بسپاریم؟
موافقان وزیر پیشنهادی میراث
حمیدرضا کاظمی با بیان اینکه آقایی صالحی امیری به مرز پختگی و بالندگی رسیده است، به سوابق وی اشاره کرد و گفت: او از حیث دانش، تجربه، علم و علم در جایگاه خطیری قرار دارد و همواره در متن انقلاب و ولایت بوده است و تجربه علمی ایشان در کمیته ملی المپیک در کنار تالیفات ایشان در حوزه دیپلماسی فرهنگی میتواند گره کور این حوزه را باز کند و گردشگران خارجی را مورد توجه قرار دهد.
زهرا خدادادی گفت: دکتر صالحی امیری ریشه تمام تنشهای موجود در جامعه را امتداد فرهنگی میداند و اعتقاد قلبی دارد که ایرانی بودن نه تنها با انقلابی و اسلامی بودن تعارضی ندارد بلکه در طراحی نقشه جامع کشور ضروری است که این اضلاع در تعامل با یکدیگر ترسیم شوند. او در هر مقامی که بوده تلاش کرده که با ایجاد وحدت وفاق ملی و همگرایی در داخل کشور و گسترش دیپلماسی منطقهای و جهانی با ایران و اسلام هراسی مقابله کند.
جهانبخش قلاوند تصریح کرد: آقای صالحی امیری در سالهای مدیریتش در خوزستان اقدامات شایستهای کرده که نباید آن را زیر سوال ببریم؛ دفاع از نیروها و اقداماتشان در مرزها موضوع ملی است.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی که صبح شنبه - ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ خط مشی و اصول کلی دولت چهاردهم را بررسی کرده بودند، در جلسه نوبت عصر سه شنبه - ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ به بررسی صلاحیت محسن پاکنژاد، وزیر پیشنهادی نفت پرداختند.
در ابتدای این جلسه، جلیل مختار سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس نظر کمیسیون متبوع خود را درباره وزیر پیشنهادی نفت قرائت کرد.
همچنین زهرا سعیدی سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با قرائت نظر کمیسیون متبوع خود، از موافقت این کمیسیون با وزیر پیشنهادی نفت خبر داد.
مخالفان وزیر پیشنهادی
پاکنژاد وزیر پزشکیان باشد نه گوش به فرمان افراد دیگری
اسماعیل حسینی در جلسه علنی نوبت عصر امروز و در ادامه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه چهاردهم به عنوان مخالف محسن پاکنژاد وزیر پیشنهادی نفت گفت: انشاءالله دولت وفاق ملی شکل گیرد و ما هم خود را موظف به حمایت از دولت میدانیم.
عضو کمیسیون انرژی مجلس با طرح دغدغهها و نگرانیهای مربوط به حوزه نفت گفت که آقای پاک نژاد انتظار میرود که شما در صورت اخذ رای اعتماد از مجلس، وزیر دولت آقای پزشکیان باشید نه گوش به فرمان افرادی از بیرون.
وزیر نفت رابطه مالی شرکتهای تابعه وزارت نفت با دولت را اصلاح کند
هادی محمدپور، نماینده مردم گناباد در مجلس شورای اسلامی در جریان جلسه علنی امروز مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی نفت گفت: آقای وزیر پیشنهادی نفت به گونهای برنامه ارائه دادید که گویا وزارت نفت تنها متولی استخراج و فروش منابع نفتی است. متنوع نبودن سبد سوختی کشور و به تبع آن سهم کم انرژیهای پاک و تجدید پذیر موجب آن شده است که امروز کشور با ناترازی عمده انرژی در بخشهای مختلف خانگی و صنعتی روبهرو گردد. جناب آقای پاک نژاد هیچ سویه امیدی در این خصوص پیش پای کشور نمیگذارید. برنامه ارائه شده توسط شما هیچ پاسخی به موضوع چند میلیارد دلاری منابع ناشی از قطع گاز و برق در فصول مختلف ندارد.
موافقان وزیر پیشنهادی
پاکنژاد در تمام سلسله مراتب صنعت نفت توانمندی و اجرایی بودن خود را نشان داده است
غلامرضا توکل شوریجه نماینده مردم سروستان در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز سهشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان بررسی برنامه و صلاحیت محسن پاکنژاد وزیر پیشنهادی نفت در سخنانی به عنوان موافق با تاکید بر اهمیت وزارت نفت در کابینه دولت گفت: وزارت نفت وزارتخانهای کلیدی و حساسترین وزارتخانه ایران عزیز محسوب میشود. وزارتخانهای است که نبض ضربان اقتصاد ایران وابسته به آن است. مهندس پاک نژاد فردی مومن و مقید است و به عمل ثابت کرده که در طول ۲۷ ساله عمر مدیریتی خود در تمام سلسله مراتب صنعت نفت توانمندی و اجرایی بودن خود را نشان داده است.
پاکنژاد متعلق به خانواده صنعت نفت است
اسفندیار عبداللهی نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی برنامه و صلاحیت محسن پاکنژاد وزیر پیشنهادی نفت در اظهاراتی به عنوان موافق با بیان اینکه آقای پاک نژاد را شخصیتی شایسته برای وزارت نفت میدانم، اظهار کرد: آقای پاک نژاد شخصیتی برای همین زمانه است و تحصیلات ممتازی در دانشگاه تهران و امیرکبیر دارد؛ او متعلق به خانواده نفت و بدنه نیروی متخصص این صنعت است و مسیر پیشرفت و غیر سیاسی و پلکانی طی کرده است. مهندس پاکنژاد متعلق به خانواده نفت و بدنه نیروی متخصص این صنعت است و مسیر پیشرفت را غیر سیاسی و پلکانی طی کرده است.
پاکنژاد از صنعت نفت شناخت کامل دارد
امید نصیبی نماینده ممسنی در مجلس شورای اسلام در جلسه علنی نوبت عصر امروز و در ادامه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه چهاردهم به عنوان موافق محسن پاکنژاد وزیر پیشنهادی نفت گفت: امروز ۷۰ درصد اقتصاد کشور به صورت مستقیم و غیرمستقیم به نفت مربوط است و صنعت نفت به عنوان پشتیبان اقتصاد محسوب میشود؛ لذا باید فردی با شناخت کامل برای صنعت نفت انتخاب شود.
نماینده ممسنی در مجلس پاکنژاد را فردی با شناخت کامل از صنعت نفت دانست و گفت: پاکنژاد میتواند با مدیریتش ظرفیت تولید را ارتقا دهد و خسارات را جبران کند.
حضور پاک نژاد در وزارت نفت نگرانیها را برطرف میکند
عزت الله حبیب زاده، نماینده مردم جلفا و مرند در مجلس شورای اسلامی در جریان جلسه علنی امروز در موافقت با وزیر پیشنهادی نفت گفت: بنده با شناخت کاملی که از برادر عزیزمان دکتر پاک نژاد دارم در خصوص مدیریت این وزارتخانه راهبردی جای نگرانی نخواهد بود. دکتر پاک نژاد فردی است از دهه ۷۰ تمام روز و شب در وزارتخانه مهی همچون نفت در سطوح مختلف مدیریت به این کشور و مردم خدمت کرده است و در حادثه چاه ۱۴۷ رگ سفید فرمانده میدان بود و به گواه همکاران نفتی خود حدود دو ماه در کنار همکاران خود ماند.
نظر شما