قیمت نفت | بازار نفت | نفت برنت

پیش بینی ها اشتباه بود / گرانی دوباره نفت در بازار

قیمت نفت در معاملات روز پنج شنبه، بیش از یک دلار در هر بشکه افزایش یافت و تحت تاثیر تمدید محدودیت عرضه اوپک پلاس و حملات اوکراین به زیرساخت انرژی روسیه، به رشد ماهانه رسید.

پیش بینی ها اشتباه بود / گرانی دوباره نفت در بازار

تعیین قیمت نفت و دلار از اهمیت بسیاری برخوردار است. قیمت نفت به عنوان یکی از مهم‌ترین منابع انرژی جهان، تأثیر زیادی بر اقتصاد جهانی دارد. روند قیمت نفت تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله عرضه و تقاضا، تأثیر سیاست‌های کشورها، شرایط جغرافیایی، تغییرات اقلیمی و حتی عوامل سیاسی قرار دارد. همچنین، دلار به عنوان ارز معاملاتی بین‌المللی، تأثیر چشمگیری بر قیمت نفت و سایر کالاهای انرژی دارد. به طور کلی، روند قیمت نفت و دلار به عنوان دو عنصر کلیدی از اهمیت اقتصادی و سیاسی بالایی برخوردارند.

بهای معاملات نفت برنت برای تحویل در ماه مه، یک دلار و ۳۹ سنت معادل ۱.۶ درصد افزایش یافت و در ۸۷ دلار و ۴۸ سنت در هر بشکه بسته شد. قرارداد تحویل ژوئن، با یک دلار و ۵۸ سنت افزایش، در ۸۷ دلار در هر بشکه بسته شد.

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در ماه مه، با یک دلار و ۸۲ سنت معادل ۲.۲ درصد افزایش، در ۸۳ دلار و ۱۷ سنت در هر بشکه بسته شد.

نفت برنت ۲.۴ درصد و وست تگزاس اینترمدیت، حدود ۳.۲ درصد رشد هفتگی داشت. هر دو شاخص برای سومین ماه متوالی افزایش یافتند.

در معاملات روز قبل، قیمت نفت تحت تاثیر رشد غیرمنتظره ذخایر نفت و بنزین آمریکا که به دلیل واردات بالاتر نفت خام و کندی تقاضا برای بنزین بود، با کاهش روبرو شده بود. با این حال، رشد ذخایر نفت آمریکا، کمتر از میزان پیش بینی شده توسط موسسه امریکن پترولیوم بود و تحلیلگران، خاطرنشان کردند این افزایش، برای این وقت از سال، کمتر از حد انتظار بود.

در این بین، اقتصاد آمریکا در سه ماهه چهارم، سریعتر از برآورد قبلی، رشد کرد. اداره تحلیل اقتصادی وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرد تولید ناخالص داخلی این کشور بر مبنای سالانه، ۳.۴ درصد رشد کرد که بالاتر از برآورد اولیه ۳.۲ درصد بود.

یک مقام فدرال رزرو روز چهارشنبه اعلام کرد آمار تورم هم این احتمال را تقویت کرد که بانک مرکزی آمریکا، برای کاهش نرخ بهره کوتاه مدت در سال میلادی جاری، همچنان صبر خواهد کرد. با این حال، وی به زمان کاهش نرخ بهره اشاره ای نکرد.

بر اساس گزارش رویترز، اعضای اوپک پلاس جمعا تصمیم گرفتند تولید نفت خود را در سه ماهه دوم سال میلادی جاری، ۲.۲ میلیون بشکه در روز محدود کنند. با این حال، بخش عمده این کاهش تولید از قبل به اجرا گذاشته شده بود و شامل کاهش تولید یک جانبه عربستان سعودی به میزان یک میلیون بشکه در روز است.

منبع: ايسنا
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

سایر رسانه ها
    اخبار
    سایر رسانه ها