احتمال کسری شدید گاز در زمستان

زمستان بی گاز در راه است؟ / مشکل قطع گاز احتمالا ادامه دارد

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه امسال هم شاهد ناترازی بین تولید و مصرف گاز هستیم، گفت: این مشکل همچنان وجود خواهد داشت.

زمستان بی گاز در راه است؟ / مشکل قطع گاز احتمالا ادامه دارد

کسری شدید گاز در زمستان می‌تواند به اثرات جدی و نگران‌کننده‌ای منجر شود. این امر می‌تواند باعث کاهش دمای داخلی ساختمان‌ها شود که در نتیجه می‌تواند به بروز مشکلات سلامتی مرتبط با سرمازدگی و بیماری‌های تنفسی منجر شود. همچنین، کسری گاز می‌تواند به تعطیلی کارخانه‌ها و کسب‌وکارها منجر شود که در نتیجه می‌تواند به کاهش تولید و افزایش قیمت‌ ها منجر شود. بنابراین، برای جلوگیری از این مشکلات، باید از روش‌های صرفه‌جویی در مصرف گاز استفاده کرد و همچنین برای تأمین نیازهای گازی در فصل زمستان، باید برنامه‌ریزی و مدیریت مناسبی انجام شود.

مسلم رحمانی، مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران در نشست هم‌اندیشی مدیران ارشد ستادی، مدیران عامل و مدیران بهره‌برداری شرکت‌های گاز استانی کشور، افزود: سال ۱۴۰۱، زمستان بسیار سختی را برای کارکنان شرکت گاز داشتیم، اما وزارت نفت با انجام اقدام‌های به‌موقع و همراهی و همدلی مردم توانست عملیات اجرای کنترل تولید، انتقال و مصرف را با موفقیت انجام دهد.

وی ادامه داد: پارسال سال بسیار خاصی برای همه ما بود؛ هم به‌واسطه گستردگی سرما در کشور و هم کاهش دمای شدید و هم طولانی بودن این سرما که سرانجام سبب مصرف روزانه ۶۸۰ میلیون مترمکعب گاز در بخش خانگی و تجاری شد که با توجه به ثابت بودن تولید و ناترازی، هیچ راهکاری جز مصرف بهینه و مدیریت مصرف نداشت.

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با اشاره به تلاش کارکنان صنعت گاز در پالایشگاه‌ها و مناطق عملیاتی تصریح کرد: همکاران ما در سال ۱۴۰۱ در پالایشگاه‌ها با تلاش شبانه‌روزی کاری کردند که ما حتی برای یک ساعت هم توقف در تولید نداشتیم و همکاران در مناطق عملیاتی، روزانه ۸۵۰ میلیون مترمکعب گاز را در طول شبانه‌روز بدون کوچک‌ترین مشکلی، انتقال دادند.

رحمانی گفت: باید در سال ۱۴۰۲ نیز با هم پیمان ببندیم که با همدلی و همیاری و ایثار و ازخودگذشتگی که در ذات کارکنان صنعت گاز است، با کمترین مشکل، زمستانی بدون دغدغه را به مردم هدیه دهیم.

وی یادآور شد: ایمان دارم این هم‌اندیشی و تعامل با مدیران گاز استانی به نتیجه‌ای مطلوب می‌رسد، زیرا همه تجربه‌ها و درس‌آموخته‌ها در سه کارگروه گازرسانی و دیسپچینگ، سرمایه انسانی و ساختار سازمانی و مصرف بهینه  انرژی مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت تا پیامد آن برای کل کشور، کارساز باشد.

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

سایر رسانه ها
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت تیتر کوتاه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار
    سایر رسانه ها
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت تیتر کوتاه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد