حمایت ویژه دولت از متقاضیان این وام

مبلغ سقف فردی تسهیلات قرض الحسنه برای شرکت های حقوقی با سپرده گذاری برای تامین مالی کسب و کارهای خرد و دانش بنیان، ۷.۵ میلیارد ریال تعیین شد.

حمایت ویژه دولت از متقاضیان این وام

افزایش تسهیلات وام می‌تواند تأثیرات متنوعی داشته باشد که بستگی به شرایط اقتصادی و مالی کشور و همچنین تصمیمات بانک‌ها و مؤسسات مالی دارد. افزایش میتواند باعث رشد اقتصادی ، افزایش تورم ) افزایش تسهیلات وام می‌تواند منجر به افزایش تقاضا و مصرف شود، که در نتیجه ممکن است تورم افزایش یابد) ، کاهش نرخ بهره(افزایش تسهیلات وام معمولاً به افزایش رقابت در بازار وام‌دهندگان منجر می‌شود، که ممکن است به کاهش نرخ بهره برای وام‌گیرندگان منجر شود) ، افزایش بدهی (وقتی افراد و شرکت‌ها بیش از حد بیشتر وام بگیرند می‌تواند به افزایش بدهی و اختلالات مالی منجر شود) شود. در کل، افزایش تسهیلات وام باید با دقت مدیریت شود تا تأثیرات مثبت بر اقتصاد داشته باشد و از وقوع مشکلات مالی جدی جلوگیری شود.

شورای پول و اعتبار در یکهزار و سیصد و شصت و هشتمین جلسه خود به منظور کمک به تجهیز منابع قرض الحسنه و تنوع بخشی به تسهیلات قابل پرداخت از سوی شبکه بانکی بابت نیازهای ضروری و ترویج فرهنگ سپرده گذاری از سوی اقشار مختلف جامعه سقف فردی تسهیلات قرض الحسنه ضروری با سپرده گذاری را برای برای اشخاص حقیقی سه میلیارد ریال تعیین کرد.

براساس این مصوبه، سقف فردی تسهیلات قرض الحسنه بدون سپرده گذاری نزد بانک عامل نیز مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال تعیین شد.

همچنین مبلغ سقف فردی تسهیلات قرض الحسنه برای شرکت های حقوقی با سپرده گذاری برای تامین مالی کسب و کارهای خرد و دانش بنیان نیز مبلغ ۷.۵ میلیارد ریال تعیین شد.

گفتنی است؛ مدت بازپرداخت این تسهیلات بنا به درخواست متقاضی حداکثر ۶۰ ماهه خواهد بود.

شورای پول و اعتبار در جلسه عصر امروز خود همچنین به منظور تسهیل گری در شرایط اخذ تسهیلات توسط شرکت های دارویی از شبکه بانکی و تامین نقدینگی مورد نیاز این شرکت ها مقرر کرد تا سقف اعتباری مقرر در آیین نامه تسهیلات و تعهدات کلان به ۴۰ درصد سرمایه پایه بانک ها افزایش یابد. همچنین پرداخت تسهیلات به این شرکت ها محدودیت های مربوط به سرمایه پایه منفی برخی از بانک های عامل مستثنی شد.

این شورا همچنین به منظور تامین نقدینگی مورد نیاز شرکت های دارویی ناشی از طرح مردمی سازی یارانه ها سقف تسهیلات و تعهدات برای صنایع دارویی را از ۹۰ درصد به ۲۰۰ درصد فروش سال قبل افزایش داد.

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

  • شهروز طالعمند

    اونی که تصمییم نادرست جهت جلوگیری از تسهیلا ت به کشاورزرا میگیرد باید پاسخگودربرابر کشاورزانی باشد که ازخشکسالی شدیدترین صدمه رادیدده وقادر نیست بذر رابرای کشت سال جدید تهیه کند حتی بیمه ای که دربرابر خشکسالی کرده خسارتی که ازطرف صندوق بیمه به کشاورز باید باید پرداخت شود ان راهم نمی دهند یا اگر می دهند به صورت قطره چکانی است یا تسهیلات را امهال نمکنند بلاخره ما کشاورزان فقط ظلم وستم از این دولت ریسی دیده ایم این دولت به کشاورزان فقط ظلم کرد

اخبار
اخبار
پیشنهاد سردبیر