درمان جدید افسردگی با موبایل

یک اپلیکیشن توسط سازمان غذا و داروی آمریکا معرفی شده است که به‌عنوان یک درمان کمکی برای کاهش علائم افسردگی کاربرد دارد.

درمان جدید افسردگی با موبایل

افسردگی یکی از اختلالات روحی شایع است که با احساس ناراحتی، ناامیدی، کاهش انرژی و علاقه، خواب نامنظم، اضطراب و افکار منفی همراه می‌شود. این اختلال می‌تواند بر توانایی فرد برای انجام کارهای روزمره و بر روابط او تأثیرگذار باشد.

سازمان غذا و داروی امریکا (FDA) به نخستین ابزار درمان دیجیتال تجویزی برای اختلال افسردگی اساسی تأییدیه داد. این ابزار که یک اپلیکیشن موبایل به‌ نام Rejoyn است، توسط شرکت Otsuka Pharmaceutical and Click Therapeutics ساخته شده و در کنار داروهای ضدافسردگی برای افراد ۲۲ سال به‌بالا استفاده می‌شود.

براساس بیانیه مطبوعاتی شرکت Otsuka، اپلیکیشن Rejoyn یک برنامه شش‌هفته‌ای دارد که از ترکیبی از یک رویکرد جدید موسوم به تمرین احساسی-شناختی و دروس رفتاردرمانی شناختی استفاده می‌کند.

از آنجایی که Rejoyn به‌عنوان یک دستگاه پزشکی با ریسک کم تا متوسط طبقه‌بندی شده است، برای دریافت تأییدیه FDA تنها کافی بود اثبات کند که می‌تواند به‌اندازه یک دستگاه پزشکی موجود در بازار ایمن و مؤثر باشد.

اپلیکیشن Rejoyn برای درمان افسردگی به کمک شما می‌آید

دکتر «جان کراوس»، معاون اجرایی و مدیر ارشد پزشکی Otsuka می‌گوید: «Rejoyn یک درمان کمکی نوین و هیجان‌انگیز برای رفع علائم اختلال افسردگی اساسی است که استانداردهای مراقبتی موجود را تکمیل می‌کند. اگرچه روش‌های سنتی اغلب مؤثرند، اما خیلی‌ها صرفاً از این درمان‌ها پاسخ جزئی می‌گیرند.»

اپلیکیشن Rejoyn به‌عنوان یک درمان کمکی برای داروهای ضدافسردگی طراحی شده است. این اپ از شکلی از تمرینات احساسی-شناختی موسوم به «تمرین حافظه چهره‌های احساسی» استفاده می‌کند که در آن از افراد خواسته می‌شود تا احساسات را در مجموعه‌ای از چهره‌ها شناسایی و با یکدیگر مقایسه کنند.

تأییدیه FDA براساس نتایج یک کارآزمایی بالینی ارائه شده است. این آزمایش روی ۳۸۶ نفر در بازه سنی ۲۲ تا ۶۴ سال انجام گرفته که به داروهای ضدافسردگی واکنشی نشان نداده بودند. این افراد به دو گروه تقسیم شدند تا با اپلیکیشن Rejoyn یا یک اپ ساختگی کار کنند. درنهایت مشخص شد که استفاده از Rejoyn می‌تواند به بهبود علائم افسردگی کمک کند؛ بااین‌حال، میانگین تغییر نسبت به گروهی که از اپ ساختگی استفاده می‌کردند، چندان بهتر نبود.

ازاین‌رو، برخی پژوهشگران می‌گویند این روش یک مکانیزم تثبیت‌شده نیست و پژوهش مربوط به آن هنوز حالت اکتشافی دارد. باید درنظر داشت که این رویکرد یک درمان مستقل هم نیست و نباید به‌تنهایی به آن بسنده کرد. به‌علاوه، با توجه به اینکه هزینه استفاده از Rejoyn هنوز مشخص نشده است، تردیدهایی درباره پوشش بیمه برای آن وجود دارد.

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

سایر رسانه ها
    اخبار
    سایر رسانه ها
    پیشنهاد سردبیر