وزارت راه و شهرسازی | ساختمان های ناایمن تهران
نظارت بر ساختمان های نا ایمن تهران شدت گرفت
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از اتمام ارزیابی هزار و ۲۰۰ ساختمان نا ایمن و ارسال نتایج ارزیابیها به سازمان مدیریت بحران و دادستانی تهران خبر داد.
ساختمانهای ناایمن در کلانشهرها یک چالش مهم برای امنیت شهروندان است. رشد سریع جمعیت در این مناطق موجب ساختمانهای بیش از حد و ناکارآمد شده است. این موضوع میتواند منجر به افزایش ریسک حوادث نظیر زلزله یا حریق گردد. عدم رعایت استانداردهای ساختمانی، نبود زیرساختهای پایدار و عایقهای ضعیف میتواند عامل اصلی ساختمانهای نا ایمن باشد. اصلاح و بهسازی این ساختمانها از اهمیت بالایی برخوردار است تا جان و امنیت شهروندان مورد تضمین قرار گیرد.
محمدمهدی حیدری سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با بیان اینکه مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در خصوص ارتقای تابآوری شهر تهران بر اساس بند ض ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران، تدوین دستورالعمل فرورریزشها و فروچالههای شهر تهران، تعیین حریم گسلی و همچنین ارزیابی ساختمانهای ناایمن را انجام داده و اقداماتی در حال انجام دارد به تشریح اقدامات آن مرکز در خصوص ارزیابی ساختمانهای ناایمن پرداخت.
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: مرکز تحقیقات در همکاری با اداره کل راه و شهرسازی استان تهران، سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران و مدیریت بحران شهرداری تهران، ارزیابی ساختمانهای نا ایمن را شروع کرده است.
حیدری ادامه داد: مقرر شده است تا ارزیابی ۱۶ هزار ساختمان ناایمن در پایتخت انجام شود که تاکنون ارزیابی یکهزار و ۲۰۰ ساختمان ناایمن انجام شده است و نتایج ارزیابیها در چهار گروه به سازمان مدیریت بحران و دادستانی استان تهران ارائه شده است.
وی تاکید کرد: ارزیابی ساختمانهای ناایمن موضوع مهمی است که بر اساس جزء ۵ بند ض ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران انجام آن برعهده مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در همکاری با دیگر سازمانها و نهادها قرار گرفته است.
نظر شما