جنگ بر سر سامانه املاک و اسکان

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی: سامانه ملی املاک و اسکان توانسته بسیاری از مشکلات این حوزه را ساماندهی کند و مسئولان سعی کنند، به جای تلاش برای حذف این سامانه به تکمیل آن بپردازند.

جنگ بر سر سامانه املاک و اسکان

 

مجتبی یوسفی در واکنش به تخریب سامانه ملی املاک و اسکان در رسانه‌ها اظهار داشت: افرادی در خصوص ناکارآمدی این سامانه و سامانه های کنترلی شبیه آن اظهار نظر منفی می‌کنند که خود در دولت شهید رئیسی هم مسئولیت داشتند و از آمارها و کارآمدی این سامانه اطلاع کافی دارند.

وی افزود: هر سامانه‌ای در سال‌های ابتدایی نقایصی دارد که مسئولان وظیفه دارند این نقایص را رفع کنن و نباید با تغییر دولت سلیقه‌ای عمل کنیم.

عضو هیئت رئیسه مجلس با اشاره به این موضوع که آشفتگی بازار مسکن باید با نظارت از طریق همین سامانه ها و دور شدن از کاغذبازی و سهل کردن ارتباط با مردم صورت گیرد گفت: طبق آماری که وجود دارد حدود ۲۰۰ هزار مسکن خالی از طریق این سامانه شناسایی شده که حدود ۱۰۰ هزار واحد آن به سازمان امور مالیاتی معرفی شده است.

یوسفی بیان کرد: بعضی‌ها فکر می‌کنند با دوقطبی سازی مشکلات کشور رفع می‌شود، در صورتی که همین مسئول محترم گفته بود ۲۵همت در سامانه نان هزینه و بعد صحبت خود را اصلاح کرد و گفت که آمار من اشتباه بوده است.

وی ادامه داد: حذف سامانه‌ها در سال‌های گذشته در رابطه با سامانه سوخت و کارت سوخت رقم خورد که باعث عدم فعالیت آن شد و سال‌ها بعد متوجه تاثیر آن در ساماندهی بنزین شدیم ، الان هم همان اشتباه درباره سامانه ملی مسکن و اسکان تکرار می‌شود.

یوسفی تاکید کرد: حوزه مسکن بیش از ۵۵ درصد هزینه خانوار را به خود اختصاص داده و سامانه‌ای مثل سامانه املاک و کمک می‌کند که ما اشرافی نسبت به مولفه‌ها و نیازهای مردم در بازار مسکن داشته باشیم.

هفته گذشته یکی از مسئولین سازمان برنامه و بودجه در سخنرانی گفت که «املاک و اسکان نمونه بارز سامانه‌ای است که هیچ مسئله‌ای را حل نکرده و به طور مثال ۲۵ همت خرج سامانه نان شده اما حاصل آن چیست؟ حاصلش این است که نانوا بداند چند نان را برای ما ثبت کرده است. سامانه سامان نمی‌آورد، مگر اینکه منطق آن براساس تسهیل امور و کاهش هزینه‌ها تنظیم شود.»

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار
اخبار
پیشنهاد سردبیر