بهره‌برداری از ۴ بیمارستان در مرزهای کشور

فرمانده بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه گفت: به منظور خدمات رسانی بهداشتی و درمانی مطلوب به زوار اربعین حسینی که از مرز‌های زمینی کشور تردد می‌کنند چهار بیمارستان با حداکثر امکانات بهداشتی درمانی تخصصی به بهره‌برداری رسیده است.

بهره‌برداری از ۴ بیمارستان در مرزهای کشور

سردار اخوان با اشاره به اینکه بیمارستان تخصصی صحرایی امام حسین نیروی زمینی سپاه در مرز خسروی با ظرفیت ۶۰ تختخواب به منظور ارائه خدمات درمانی به زوار اربعین حسینی درحال خدمات رسانی به بیش از ۱۰۰۰بیمار در روز است، احداث این بیمارستان را یکی از اقدامات جهادی و ارزشمند نیروی زمینی سپاه برای زائرین اربعین حسینی عنوان کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه این بیمارستان تمام خدمات درمانی را به زائرین ارائه می‌دهد گفت: این بیمارستان صحرایی تخصصی باحضور ۱۰ پزشک متخصص و بخش‌های همچون اورژانس، بستری، تصویر برداری (سونوگرافی، رادیو گرافی دیجیتال)، اتاق عمل و CSR، بخش‌های ویژه‌ای سی یو به تعداد ۸ تخت و ۴ تخت سی سی یو، آزمایشگاه، داروخانه، همچنین کانتینر‌های پشتیبانی‌کننده شامل: موتور برق، اکسیژن ساز ۶۰۰ لیتری. پزشک عمومی و متخصصین جراح عمومی، بیهوشی، ENT، داخلی، تصویربرداری، قلب و عروق، ارتوپدی و... می‌باشد و به زوار خدمات ارائه می‌دهد.

فرمانده بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه همچنین از خدمات رسانی بیمارستان سیار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی نیروی زمینی سپاه در مرز مهران خبرداد و گفت: این بیمارستان نیز مجهز به ۶۴ تخت بستری و بخش‌های تخصصی مثل اورژانس، بخش بستری مردان اتاق‌های عمل و جراحی، بخش پاراکلینیک مثل آزمایشگاه، رادیولوژی و داروخانه است.

وی تصریح کرد: بیمارستان سیار شهید حاج قاسم سلیمانی نیروی زمینی سپاه با استعداد نیروی انسانی ۱۲۰ نفر کادر درمان پزشک، پرستار و پیراپزشک متخصص جراحی، متخصص بیهوشی، اورتوپدی، متخصص قلب و تب اورژانس به زائران اربعین حسینی در مرز مهران به‌صورت رایگان خدمات رسانی می‌کند

معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه در ادامه یکی دیگر از بیمارستان‌های سیار تخصصی در مرز‌های کشور را بیمارستان سیار تخصصی نبی اکرم معرفی کرد و گفت:

همچنین به منظور خدمات رسانی بهداشتی درمانی به زائرین پاکستانی که از طریق مرز ریمدان جهت زیارت حرم امام حسین علیه السلام وارد کشور می‌شوند بیمارستان تخصصی صحرایی نبی اکرم بهداری رزمی جنوب شرق در مرز ریمدان آغاز به کار کرد.

سردار اخوان اظهار کرد این مرکز درمانی به‌صورت شبانه روزی به بیش از ۵۰۰ نفر از زائرین پاکستانی خدمات متنوع بهداشتی و درمانی ارائه می‌دهد

وی افزود: این بیمارستان نیز دارای بخش‌های اورژانس، بستری، اتاق عمل، ریکاوری و داروخانه می‌باشد که با تعدادی پزشک، پرستار، بهیار و تکنسین هوشبری خدمات رایگان خود را به زوار اربعین کشور پاکستان ارائه می‌کند.

اخوان در ادامه از بیمارستان سیار شهید دکتر قاضی نیروی زمینی سپاه در مرز باشماق استان کردستان به عنوان یکی دیگر از بیمارستان‌های سیاری که به منظور ارائه خدمات درمانی به زوار اربعین حسینی در مرز‌های کشور ارائه خدمت می‌کنند یاد کرد و گفت این بیمارستان سیار نیز با ۳۲تخت خواب تمام خدمات درمانی بیمارستانی را در بخش‌های دندانپزشکی، رادیولوژی، آزمایشگاه، اورژانس، بستری، اتاق عمل و داروخانه و با حضور ۲۵نفر از کادر درمان و پزشکان متخصص قلب. جراحی عمومی ارتوپدی. داخلیبه صورت رایگان در به زوار اربعین حسینی ارائه می‌دهد

گفتنی است ارائه خدمات بهداشتی و درمانی توسط این مراکز تا بعد از اربعین حسینی و تا خروج کامل تمامی زوار از مرز کشور ادامه خواهد داشت.

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار
اخبار
پیشنهاد سردبیر