جیره بندی دارو در پی افزایش قیمت ها

یک گزارش جدید از مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) ایالات متحده امریکا افشا کرده که هزینه بالای داروهای تجویزی باعث شده بیش از ۹ میلیون بزرگسال داروهای خود را مصرف نکنند.

جیره بندی دارو در پی افزایش قیمت ها

تعیین قیمت دارو یک فرآیند پیچیده است که تأثیر بسیار زیادی بر روی دسترسی به درمان‌های لازم برای بیماران دارد. در این فرآیند عوامل مختلفی مانند هزینه تحقیق و توسعه، هزینه تولید، تقاضا بازار، رقابت و میزان تأمین مواد اولیه داروها نقش دارند.

یک گزارش جدید از مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) ایالات متحده امریکا منتشر و در آن افشا شده که هزینه بالای داروهای تجویزی باعث شده بیش از ۹ میلیون بزرگسال داروهای خود را مصرف نکنند.

به نقل از HEALTH، تحقیقات نشان می‌دهد که امریکایی‌ها بیشتر از مردم هر کشور دیگری برای سرانه داروهای تجویزی هزینه می‌کنند. بر اساس گزارشی که اخیراً توسط CDC منتشر شده است، هزینه بالای داروهای تجویزی باعث شده است که بیش از ۹ میلیون نفر از بزرگسالان بین ۱۸ تا ۶۴ سال از مصرف داروهای تجویزی خودداری کنند، مقادیر کمتری از داروها را مصرف کنند یا خرید دوباره داروها را به تاخیر بیاندازند.

با توجه به گزارش CDC، زنان بیشتر از مردان داروهای تجویز شده را نادیده می‌گیرند یا مصرف آنها را به تاخیر می‌اندازند. افراد دارای معلولیت نیز تحت تأثیر افزایش هزینه‌های دارو قرار گرفتند، به طوری که ۲۰ درصد از آن‌ها، اقداماتی را برای جیره‌بندی داروهای خود به دلیل افزایش هزینه‌ها انجام دادند.

"لورا پردی" که یک پزشک خانواده امریکایی است، به نشریه هلث گفته است: بسیاری از مردم در مصرف داروهای بیماری‌های مزمن مانند داروهای دیابت، فشار خون بالا یا کلسترول بالا، صرفاً به دلیل هزینه، مردد هستند اما، این معضل می‌تواند منجر به بدتر شدن وضعیت سلامتی، بستری شدن در بیمارستان یا حتی مرگ شود.

اخیراً یک مطالعه نشان داده که قیمت دارو در ایالات متحده ۲.۵۶ برابر بیشتر از قیمت دارو در ۳۲ کشور قابل مقایسه با امریکاست.

منبع: تسنیم
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار
اخبار