در گفتگو با مدیربازاریابی شرکت راهکار ساختمان اسپندار مطرح شد؛
نمایشگاه سیمان، فرصتی برای جذب مخاطبان و رفع چالش های صنعت
این روزها نقش با اهمیت هلدینگ ها در بازار سیمان بر کسی پوشیده نیست و تقریبا مهمترین شرکت های سیمانی کشور نیزدرقالب هلدینگ ها فعالیت خود را دنبال می کنند و یکی از این هلدینگ ها با نام شرکت صنایع عمران اسپندار مشغول به فعالیت است که به نوعی تنها شرکت تماما خصوصی صنعت سیمان هم به حساب می آید.
در حاشیه برگزاری نمایشگاه و همایش فناوری های نوین در صنعت سیمان به سراغ یکی از مدیران صنایع عمران اسپندار رفتیم و با بابک جوادی فر، مدیر بازاریابی شرکت راهکار ساختمان اسپندار به گفتگو نشستیم. وی اشاره داشت که هلدینگ خصوصی اسپندار نتیجه ی مشارکتی موفق بین سرمایه گذاران ایرانی و خارجی می باشد و حضور سرمایه گذار خارجی در هدایت مجموعه در تولید سیمان با کیفیت بالا تحت برند “اسپندار” نقش موثری داشته است.
وی در ابتدا در مورد این هلدینگ توضیحاتی داد و گفت: این هلدینگ به صورت کامل خصوصی هست و فعالیت خود را در دهه ۸۰ آغاز کرده است و ۱۰۰ درصد سرمایه گذاری این مجموعه به صورت خارجی است و شرکت هایی از سوئیس و آلمان در این شرکت سرمایه گذاری کردند.
وی در ادامه افزود: شرکت صنایع عمران اسپندار متشکل از ۳ کارخانه سیمان ( شرکت سیمان آرتا اردبیل ، شرکت سیمان فراز فیروزکوه و شرکت سیمان نیزار قم ) ، دو کارخانه ی آهک ( شرکت مجتمع آهک آذرشهر و البرز ) یک شرکت حمل و نقل با عنوان شرکت حمل و نقل امن ترابر الماس اسپندار و یک شرکت فناوری اطلاعات ( شرکت راهکار جامع اسپندار ) البته شرکت جدیدی به نام راهکار ساختمان اسپندار هم به این مجموعه اضافه شده و به عنوان تنها هلدینگ خصوصی سیمان در ایران در حدود پنج درصد از کل سیمان ایران را تولید می کند.
جوادی فر هدف از حضور در نمایشگاه را فرصت مناسبی برای بازاریابی محصولات دانست و گفت: این نمایشگاه فرصتی برای یافتن مخاطبان و استراتژی هلدینگ بدین شکل است که در تمامی نمایشگاه هایی که بهره ور هستند حاضر شوند. به همین سبب در نمایشگاه های مختلفی مانند بندرعباس، اصفهان و قم هم اخیرا شرکت داشتیم.
تامین انرژی، چالش اصلی صنعت سیمان
وی در مورد چالش های صنعت سیمان هم صحبت کرد و گفت: تامین حامل های انرژی یکی از مهمترین چالش هایی هست که صنعت سیمان را اذیت می کند و در فصل های مختلف با مشکل انرژی روبرو هستیم. البته مجموعه اسپندار به این سمت را تا نیروگاه دیزلی برای کارخانه های خود احداث کند ولی اکنون با مشکل تامین گازوئیل روبرو شده اند و باید به این سمت برویم که این مشکلات حل شوند. البته در این زمینه باید دولت ورود کرده و دست به کار شود تا این چالش ها برای صنایع از جمله صنعت سیمان رفع شود.
جوادی فر در پایان افزود: با توجه به اینکه آقای اتابک سال ها در صنعت سیمان حاضر بودند و با چالش های این صنعت روبرو بوده اند امیدواریم که کمک های ویژه ای داشته باشند. در زمینه های تخصیص ارز نیازمند حمایت بیشتر هستیم و در بحث تامین حامل های انرژی هم نیاز داریم تا وزارتخانه وارد عمل شود تا دیگر شاهد چنین چالش های نباشیم.
نظر شما