ماجرای همکاری یک پرسپولیسی با باشگاه استقلال

یکی از استادیوم‌هایی که از آن به‌عنوان محل تمرین قدیمی پرسپولیس نام می‌برند، ورزشگاه درفشی‌فر است.

ماجرای همکاری یک پرسپولیسی با باشگاه استقلال

یکی از استادیوم‌هایی که از آن به‌عنوان محل تمرین قدیمی پرسپولیس نام می‌برند، ورزشگاه درفشی‌فر است. سرخ‌های پایتخت از زمان‌های نه‌چندان دور همیشه با مشکل زمین برای تمرین کردن مواجه بودند اما تحت هر شرایطی ورزشگاه درفشی‌فر نقش یک منجی برای این باشگاه بود و در روزهای سخت و بلاتکلیفی سنگر امیدی برای مربیان پرسپولیس محسوب می‌شد. تا جایی که بازیکنان یکی از قطب‌های فوتبال ایران بی‌زمین نمانند با اینکه هیچ‌وقت این ورزشگاه خاطره‌انگیز، به لحاظ امکانات استانداردهای لازم را برای یک باشگاه حرفه‌ای نداشت. بااین‌حال اولین‌بار در دوره مدیریت رویانیان در پرسپولیس از طرف این باشگاه اعلام شد این ورزشگاه برای همیشه به پرسپولیس واگذار می‌شود؛ خبری که برای هواداران قرمزدوست خوشایند بود و انتظار داشتند با ترمیم و بهبود درفشی‌فر مشکلات زمین و سالن بدنسازی تیم‌شان یک‌بار برای همیشه حل شود اما عدم پیگیری‌ها از جانب مدیران متولی پرسپولیسی‌ها سبب شد هیچ‌وقت تکلیف مالکیت درفشی‌فر به‌طور قطعی مشخص نشود و این ورزشگاه مورد بازسازی قرار نگرفت. در دوره مدیریت رسول‌پناه در پرسپولیس وقتی برای گرفتن سند تک‌برگ‌ درفشی‌فر برای این باشگاه اقدام کردند از جانب فروردین، رئیس فراکسیون ورزش مجلس با پاسخ منفی روبه‌رو شدند! فروردین در همان سال (خردادماه ۱۴۰۰) اعلام کرد که درفشی‌فر معارض دارد و تا وقتی ادعای افراد مدعی ثابت نشود، طبیعتا از واگذاری قطعی این ورزشگاه به باشگاه پرسپولیس جلوگیری خواهد شد. بااین‌حال با پیگیری‌های رسول‌پناه سند انتقال مالکیت درفشی‌فر به نام پرسپولیس ثبت شد، هرچند پرونده ‌شکایت افرادی که ‌مدعی مالکیت درفشی‌فر هستند هنوز در جریان است.

واگذاری به روش عرب

ایرج عرب، مدیرعامل وقت پرسپولیس در دوران مدیریتش در این تیم ورزشگاه درفشی‌فر را به‌مدت سه سال در اختیار سهند حبیب‌زاده، یکی از مشاوران مورداعتمادش واگذار کرد. از جزئیات و رقم قرارداد هنوز خبری به بیرون درز پیدا نکرده اما مدیران و کارمندان بعدی پرسپولیس از این قرارداد یک ترکمانچای یاد کردند. آن زمان عنوان شد که عرب برای رفیقش خدمتی کرد تا پرسپولیسی‌ها و به‌خصوص تیم‌های پایه همچنان بدون زمین تمرین باشند. در شرایطی که حداقل این زمین می‌توانست منبعی برای درآمدزایی این باشگاه باشد اما منبع درآمدی برای یک پیمانکار شد. حبیب‌زاده ورزشگاه درفشی‌فر را با اختیار تام در اختیار گرفت؛ بااین‌حال ناگفته نماند که در سه سال گذشته هر وقت پرسپولیسی‌ها نیاز به زمین تمرین داشتند مشاور سابق این تیم همکاری لازم را داشت و درفشی‌فر در زمانی که ورزشگاه کاظمی درحال بازسازی بود به‌عنوان یکی از زمین تمرین‌های پرسپولیسی‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفت.

پیمانکار جدید یا واگذاری مجدد به پیمانکار قبل؟

مدت قرارداد سه‌ساله پرسپولیس با پیمانکاری که درفشی‌فر را در اختیار گرفت، در اسفند سال گذشته به پایان رسید اما به‌دلیل کرونا و تعطیلی مدارس فوتبال در تهران مدیران باشگاه تصمیم گرفتند تا شهریورماه این ورزشگاه را در اختیار همان پیمانکار دوره عرب قرار بدهند تا جبران خسارات تعطیلی مدارس فوتبال باشد. شهریورماه امسال ورزشگاه درفشی‌فر مجدد در اختیار باشگاه پرسپولیس قرار خواهد گرفت. مدیران پرسپولیس تا این لحظه تصمیم قطعی برای واگذاری یا حفظ درفشی‌فر نگرفتند. از آنجا که تیم‌های پایه پرسپولیس زمین مناسبی ندارند و در سال‌های قبل در بدترین زمان ممکن در استادیوم‌های حاشیه شهر به تمرین می‌پرداختند یکی از پلن‌های مدیران باشگاه می‌تواند در اختیار قرار دادن این ورزشگاه به پایه‌ها در زمان‌های مناسب در طول روز باشد و بقیه ساعت‌ها را به پیمانکار واگذار کنند. اما سهند حبیب‌زاده که در سه سال گذشته از مجموعه درفشی‌فر و ‌چند ورزشگاه اجاره‌ای دیگر در سطح استان تهران درآمد خوبی به دست آورده، یکی از متقاضیان در اختیار گرفتن ورزشگاه درفشی‌فر است. باید دید آیا این ورزشگاه باز هم‌ در اختیار پیمانکار قبلی قرار داده می‌شود یا از طریق مزایده به فرد یا شرکت دیگری واگذار خواهد شد.

پای استقلال به ماجرا باز شد

نکته جالب به حضور حبیب‌زاده در مدرسه فوتبال باشگاه استقلال مربوط است که باعث موضع‌گیری هواداران پرسپولیس شده و می‌گویند چرا باید ورزشگاه درفشی‌فر در حال ‌حاضر در اختیار کسی باشد که در باشگاه استقلال هم در آکادمی‌شان فعال است! آنها این بحث را هم مطرح کرده‌اند که نباید حضور حبیب‌زاده در باشگاه موردعلاقه‌شان ادامه‌دار باشد، بااین‌حال بعید است کسی مانع حضور وی در مزایده شود.

یک مسئول باشگاه: با پیمانکار قبلی تمدید‌ نمی‌کنیم

برای پیگیری ماجرا با یک مقام‌مسئول باشگاه پرسپولیس هم‌صحبت شدیم. وی که نمی‌خواست نامش فاش شود درخصوص آخرین تصمیمات باشگاه برای ورزشگاه درفشی‌فر به «فرهیختگان» گفت: «قرارداد پرسپولیس با پیمانکار قبلی در شهریورماه به پایان می‌رسد و ما تمایل به همکاری با ایشان نداریم. ورزشگاه درفشی‌فر حداقل تا مشخص شدن وضعیت قطعی انتقال آن، یکی از سرمایه‌های پرسپولیس محسوب می‌شود و می‌تواند ضمن حل مشکل محل تمرینات این تیم منبعی برای درآمدزایی باشد.»

پیشکسوتان هم در مزایده شرکت می‌کنند؟

با اتمام قرارداد پیمانکار فعلی ورزشگاه درفشی‌فر و چنانچه تصمیم قطعی مدیران پرسپولیس به واگذاری این مجموعه باشد، به‌طور حتم افراد زیادی در شرکت در مزایده و سرمایه‌گذاری حاضر خواهند بود. شنیده می‌شود چند تن از پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس که رابطه خوبی هم با محمد پنجعلی یکی از مدیران آکادمی دارند، خواهان شرکت در مزایده هستند تا از ورزشگاه درفشی‌فر برای تشکیل مدارس فوتبال در تمامی سطوح استفاده کنند.

مریم  محمدی
مریم محمدی
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

سایر رسانه ها
    اخبار
    سایر رسانه ها