رازهای ناگفته در رابطه با خرید لپ تاپ مناسب معماری

در این مقاله آموزشی راهنمایی جامع و کامل برای تهیه لپتاپ معماری به شما آموزش دادیم و فوت و فن هایی را برای تهیه لپتاپ معماری با شما در میان گذاشتیم.

رازهای ناگفته در رابطه با خرید لپ تاپ مناسب معماری

در این مقاله آموزشی به این موضوع مهم می پردازیم که به چه صورت میتوان لپ تاپ معماری مناسبی را برای رشته معماری تهیه کرد تا سال ها بتوان با آن هم آموزش های مربوط به این رشته را پیگیری کرد و هم بتوان با آن پروژه انجام داد و از این رشته کسب درآمد کرد. به گزارش تیترکوتاه، سایت های آموزشی زیادی درباره اینکه لپتاپ مناسب رشته معماری چه ویژگی ها و چه مشخصاتی دارند صحبت کرده اند، ولی سایت های آموزشی بزرگی مانند متمم، دیجیکالا مگ، گروه آموزشی محمد فرشادیان، دیجیاتو و . . . . به صورت تخصصی و ویژه ای این موضوع را پوشش داده اند.

به همین خاطر پیشنهاد می‌کنیم که تا انتهای این مقاله را کنار ما باشید تا متوجه شوید چه لپتاپی برای رشته معماری مناسب تر است و بتوانید به راحتی تشخیص دهید که با بودجه ای که دارید، چه لپ تاپ مهندسی معماری ای می‌توان تهیه کرد.

لپ تاپ مهندسی معماری

برای رشته معماری لپتاپ بگیریم یا کامپیوتر؟

این موضوع کاملا به خود شما بستگی دارد، اینکه چقدر بخواهید هزینه کنید، حمل و نقل سیستم برایتان مهم است یا نه؟ ، دانشجو باشید یا فارغ التحصیل و بسیاری دلیل دیگر که مورد به مورد برای افراد متفاوت است. ولی اگر بخواهیم یکسری توضیحات بدهیم که راحت تر بتوانید خودتان برای خودتان مشخص کنید که آیا بهتر است که لپتاپ معماری تهیه کنیم یا کامپیوتر، به موارد زیر با دقت توجه کنید :

  1. اگر دانشجو باشید بهتر است که خرید لپتاپ معماری را در دستور کار خود قرار دهید چرا که ممکن است استاد به شما بگوید که سیستم را با خود بیاورید و در کلاس کار کنید، در این شرایط لپتاپ بهترین گزینه است.
  2. اگر میخواهید کار های حرفه ای و سنگین رندرینگ و مدلینگ معماری را انجام دهید لپتاپ های مخصوص رندرینگ معماری یا لپتاپ های گیمینگ معماری مورد نیازتان است. حالا باید نگاه کنید که ببینید اگر قرار باشد یک کامپیوتر خانگی با سخت افزاری مشابه همان لپتاپ گیمینگ معماری دست و پا کنید چقدر هزینه دارد. که معمولا کامپیوتر هزینه پایین تری نسبت به لپتاپ دارد که این کاملا به خود شما بستگی دارد که تمایل به تهیه کدامشان داشته باشید.
  3. اگر در شهری جز شهر تهران هستید و میخواهید سیستم کامپیوتر جمع کنید خیلی باید به اصل بودن قطعات و دست دوم نبودن قطعات دقت کنید و پیشنهاد میکنم حتما از تهران خرید کنید تا قطعات با گارانتی و همینطور ارزان تری را تهیه کنید ( چرا که اکثریت قطعات و موارد الکترونیکی شهرستان ها از تهران تهیه می شود و با قیمت بالاتری نسبت به تهران به فروش میرسد )، ولی اگر میخواهید لپتاپ تهیه کنید از نمایندگی های هر شهری تهیه کنید قیمت ها تقریبا مرکزی و یکی میباشد.
  4. اگر بعد از چند سال بخواهید سیستم خود را ارتقا دهید، کامپیوتر راحت تر و بهتر میتواند ارتقا پیدا کنید ولی لپتاپ آنچنان راحت نیست ولی نشدنی هم نمی باشد. البته RAM , SSD , HDD اکثریت لپتاپ ها به راحتی تعویض یا ارتقا داده می شود ولی قطعاتی مانند GPU , CPU در اکثریت لپتاپ ها تعویض یا ارتقا داده نمی شود.
  5. اگر میخواهید کارهای رندرینگ معماری و مدلسازی معماری انجام دهید و در کل میخواهید با نرم افزار های قوی کار کنید بهتر است که کامپیوتر داشته باشید چرا که کارایی بهتری نسبت به لپتاپ های معماری دارند. ( یک دلیل آن داشتن تعداد فن بیشتر نسبت به لپتاپ است )

با توجه به این ۵ دلیل شما باید سبک سنگین کنید که میخواهید یکی از انواع لپ تاپ مخصوص رشته معماری را انتخاب و خرید کنید یا اینکه سیستم کامپیوتر خانگی مدنظرتان است. و اگر نیازی به مشاوره رایگان داشتید میتوانید از طریق مقاله "لپتاپ معماری محمد فرشادیان" سوال خود را مطرح کنید تا کارشناسان ما به راحتی به آنها پاسخ دهند و یا اینکه از طریق اینستاگرام ما در ارتباط باشید : https://www.instagram.com/mohammad.farshadian/

حداقل مشخصات لپتاپ برای رشته معماری

با توجه به پیشرفت روز افزون نرم افزار های معماری و ارتقا آنها، سخت افزار های قوی تری نیز برای اجرا کردن نرم افزار های جدید تر نیاز است. پیشنهاد من این است که نهایت بودجه ای که میتوانید برای خرید لپتاپ معماری کنار بگذارید را قرار دهید تا سیستم شما دیرتر قدیمی شود، دیر تر به خرج بیفتد و در نهایت دیر تر مجبور به ارتقا دادن و تهیه لپتاپی جدید باشید. آن هم با قیمت هایی که روزانه بالاتر می روند!

حداقل مشخصاتی که سیستم شما باید داشته باشد تا بتوانید تمامی نرم افزار های معماری و گرافیکی ورژن ۲۰۱۸ را روی آن به آسانی اجرا کنید به شرح زیر است : ( دقت کنید ممکن است فرد دیگری بگوید با این مشخصات میتوان ورژن ۲۰۲۲ نرم افزار اتوکد یا نرم افزار های دیگر را هم روی آن نصب کرد، بله امکان پذیر است، ولی ممکن است اگر این ورژن را نصب کنید یا اگر چندین نرم افزار شما به صورت همزمان روی سیستم باز باشد به مشکل بخورید و دیگر راحت نتوانید با نرم افزار ها کار کنید، بخاطر همین ورژن ۲۰۱۸ میتواند مناسب تر باشد، ولی ورژن ۲۰۲۰ و بالاتر را هم به راحتی میتوانید روی لپتاپ مهندسی خود نصب کنید )

CPU پردازنده : CORE i5 12600

RAM حافظه : ۸GB DDR3 or DDR4

GPU پردازنده گرافیکی : NVIDIA Geforce GTX 950M or 750M

HDD حافظه : ۱TB HDD

SSD حافظه جانبی : میتواند داشته باشد میتواند نداشته باشد.

Display صفحه نمایش : ۱۵.۶inch - TFT LED backlite LCD

نکته ای که اینجا باید به آن اشاره کنیم این است که سرعت ssd از سرعت hdd بیشتر است. قیمت ssd ها همیشه از hdd ها بیشتر است. در بعضی از لپتاپ ها مشاهده می شود که hdd کلا حذف شده و فقط حافظه ای از نوع ssd دارند، این از نظر ما بد است. مخصوصا برای بچه های رشته معماری. چرا که بچه های معماری به فضای بیشتری برای نگهداری انبوهی از فایل هایشان احتیاج دارند و بهتر است که هم ssd و هم hdd را داشته باشند، اگر نشد حتما حافظه ای از نوع hdd داشته باشند و بعد ها میتوانند حافظه ssd را جداگانه تهییه کنند و روی لپتاپ خود قرار دهند. پس نگرانی ای از این بابت نیست.

لپ تاپ معماری

لپتاپ معماری دست دو ( لپتاپ معماری استوک ) بخرم؟

به گزارش گروه آموزشی محمد فرشادیان، این مورد توصیه نمی شود و مهندس محمد فرشادیان لپتاپ استوک معماری را به هیچ عنوان پیشنهاد نمی دهد. چرا که در تهیه لپتاپ معماری دست دوم شما باید از اطلاعات فنی و سخت افزاری بالایی برخوردار باشید تا وقتی فروشنده لپتاپ استوک به شما موردی را پیشنهاد می دهد آن را با دقت بررسی کنید و حتی از سلامت باتری آن که چند درصد آن سالم است مطلع شوید. چون ۹۹ درصد افراد در این حد اطلاعات قوی و دقیقی ندارند به همین دلیل بهتر است ریسک نکنند و وارد این بازی که نتیجه آن اغلب به شانس بستگی دارد نشوند. ولی اگر تصمیم گرفتید که لپتاپ استوک برای رشته معماری تهیه کنید پیشنهاد می شود که اصلا از کسی که قبلا رشته اش معماری بوده یا گیمر بوده و با نرم افزار های معماری یا گرافیکی یا بازی ها کار میکرده لپتاپ تهیه نکنید چرا که این نرم افزار ها قوی هستند و به شدت از سخت افزار لپتاپ کار کشیده اند و اصطلاحا عمر قطعه ها را به وسیله گرمایی که ایجاد میکنند کم میکنند و وقتی شما بخواهید کار کردن با آن را شروع کنید ممکن است دچار مشکل شوید.

لپتاپ اپل و سرفیس ماکروسافت برای کارهای معماری مناسب است؟

به گفته مهندس محمد فرشادیان، یکی از پرتکرار ترین سوالاتی که روزانه از ما میپرسند این است که میخواهم لپتاپ اپل برای رشته معماری تهیه کنم، میخواهم سرفیس ماکروسافت برای رشته معماری تهیه کنم. آیا مناسب است؟ طبق تجربه ای که در این چند سال داشتیم این موارد برای پروژه ها و نرم افزار های معماری مناسب نمیباشند. بلکه لپتاپ های سری گیمینگ ایسوس و یا لپتاپ های ایسوس مناسب برای رشته معماری می باشند و بعد از لپتاپ های ایسوس، برند لنوو می تواند برای رشته مهندسی معماری لپتاپ های مناسبی داشته باشد و کار شما را برای چندین سال آینده راه بیاندازد.

آن هم به این دلیل که نصب و کرک کردن نرم افزار های معماری روی این لپتاپ ها مخصوصا لپتاپ اپل به شدت سخت و پیچیده می باشد و در این چند سال دیده شده که بسیاری از هنرجویان ما واقعا به مشکل خورده اند و مجبور به این شده بودند تا روی مک بوک ویندوز نصب کنند تا بتوانند ورژن ویندوز نرم افزار های معماری را نصب کنند.

مخصوصا اگر از بابت هزینه محدودیت تهیه لپتاپ برای رشته مهندسی معماری را دارید پیشنهاد میکنیم حتما از سری های معمولی تر ایسوس استفاده کنید و آن را تهیه کنید.

لپ تاپ اپل برای معماری

قیمت لپ تاپ مهندسی معماری چقدر است؟

این مورد کاملا به تایمی که دارید این مقاله را مطالعه می کنید بستگی دارد و پیشنهاد میکنم با توجه به حداقل مشخصاتی که برای تهیه سیستم معماری خود پیشنهاد دادیم در بازار بگردید، مدل های مختلف را پیدا کنید و در نهایت با توجه به قیمت هر یک و بودجه ای که دارید نسبت به انتخاب کردنشان تصمیم بگیرید. ولی باز هم پیشنهاد میکتم حتما اگر میتوانید فقط یک میلیون تومان روی قیمت خود بگذارید و بودجه بیشتری تخصیص دهید اینکار را بکنید چرا که روی وسایل کار خود سرمایه گذاری کرده اید و دیر تر از کار خواهند افتاد.

کلام آخر . . .

حتما برای اینکه اطلاعات بیشتر و کامل تری در خصوص خرید لپتاپ معماری بدست آورید مقاله "لپتاپ معماری محمد فرشادیان" را مطالعه کنید و وویس ها و ویدیو های راهنمای خرید آن را مشاهده کنید تا خرید امن تر و مطمئن تری داشته باشید. ( در گوگل سرچ کنید : لپتاپ معماری محمد فرشادیان )

ضمنا، پیشاپیش تهیه لپتاپ نو را به شما تبریک می گوییم و امیدواریم که بهترین پروژه ها را با آن به اتمام برسانید. بعد از تهیه لپتاپ معماری اولین قدم شما مشاهده "آموزش رایگان اتوکد محمد فرشادیان" می باشد که میتوانید با سرچ کلمه "آموزش رایگان اتوکد محمد فرشادیان" به این آموزش رایگان دسترسی داشته باشید.

دوستانی که از طریق مطالعه این آموزش از طرف تیترکوتاه به سایت گروه آموزشی محمد فرشادیان مراجعه کنند، میتوانند اولین نفری باشند که از این دو کد تخفیف که مخصوص کاربران سایت تیترکوتاه است در وبسایت محمد فرشادیان استفاده کنند و از تخفیف های بی نظیرشان بهره ببرند ( کد های تخفیف : rep-takhfif2 و rep-takhfif1 )، جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به اینستاگرام محمد فرشادیان ( https://www.instagram.com/mohammad.farshadian/ ) و یا با شماره واتساپ ۰۹۳۹۰۲۷۷۹۸۳ پیام دهید.

منبع : گروه آموزشی محمد فرشادیان

شروین  اشیدری
شروین اشیدری
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

سایر رسانه ها
    اخبار
    سایر رسانه ها
    پیشنهاد سردبیر